Thursday, December 19, 2013

Articole similare cu

Un investitor strain lanseaza un website de licitatii auto
Catalog edmonton auctions Quiz-uri Revista Wall-Street O fotografie pe zi Top on the move Transformarea Business Profil IT Wall-Street Lunch Cladiri Emblema edmonton auctions ale Romaniei razboiul la raft Noul Tau Birou Un loc de vacanta, un manager EcoBusiness Inovatia in Banking Gadgetul Saptamanii edmonton auctions Idei de afaceri
Omul de afaceri spaniol Segura Pedrosa Samuel (54 ani) a investit in Romania in primul website edmonton auctions de licitatii cu pret descrescator pentru masini noi si rulate, din stocurile dealerilor auto si societatilor de leasing.
Simultan, se desfasoara edmonton auctions un numar mare de licitatii. Algoritmul licitatiei include scaderea pretului la fiecare 20 de secunde cu o suma prestabilita. Clientul vede pretul la care a ajuns licitatia, insa nu va cunoaste niciodata nivelul minim al pretului.
Citeste si: Bentley vrea sa profite de stoparea productiei de automobile Maybach ca sa atraga noi clienti Director Socialbakers: Facebook nu trebuie privit ca un website. Masurarile clasice nu sunt relevante TOP 10 cei mai bine platiti manageri de anul trecut
Pentru a putea participa la licitatii, utilizatorii au nevoie de un cont, iar pentru a rezerva o masina trebuie sa trimita un SMS in valoare de 2,5 euro cu TVA. Persoanele care rezerva o masina vor fi sunati de dealer.
Articole similare cu "Un investitor spaniol lanseaza un website de licitatii auto" Cum sa cresti traficul si vanzarile pe site [INFOGRAFIC] 10 idei pentru a-i aduce pe studentii romani inapoi in tara Tara Fagarasului are un website oficial Trei instrumente facile pentru a-ti construi o prezenta Web Top 5 cele mai urate site-uri detinute de MILIARDARI
Cristian Gubandru este redactor pentru Wall-Street.ro din 2008, domeniile pe care activeaza sunt industria auto si aviatia. Startul in jurnalism a fost in urma cu 10 ani la Agentia Mediafax, iar mai tarziu la NewsIn si ziarul de afaceri Business Standard. Fiind foarte pasionat de automobile, partea cea mai placuta pentru el este condusul catre locul de vacanta si nu destinatia in sine.
Opinia cititorilor nostri este importanta pentru noi, Wall-Street incurajand publicarea comentariilor voastre. Pe site urmeaza sa isi gaseasca locul numai comentariile pertinente, on-topic, prezentate intr-un limbaj civilizat, fara atacuri la persoane / institutii. Ne rezervam dreptul de a elimina orice comentariu care nu corespunde acestor principii, precum si de a restrictiona accesul la comentarii edmonton auctions utilizatorilor edmonton auctions care comit abuzuri grave sau repetate.
topul saptamanii Top 10: cele mai economice autoturisme pe benzina TOP 10 cele mai vandute modele auto. Cum arata clasamentul fata de 2012 Unicat: Lamborghini Sogna, scos la licitatie pentru 2,38 milioane euro Chinezii investesc MASIV: infuzie de capital la Peugeot Cursul valutar va impacta negativ profitul PSA Peugeot Citroen
Catalogul wall-street Consultanta (921) IT&C (850) Publicitate (781) Servicii profesionale (592) Industrie (462) Imobiliare (454) Transport & cargo (346) Turism (296) Auto (280) Finante-Asigurari (240) Birotica & mobilier (237)


No comments:

Post a Comment