Friday, December 13, 2013

Plăcile de


Plăcile de înmatriculare pentru transportul din Republica Moldova vor fi produse de compania lui Vladimir Plahotniuc. Dezvăluirile au fost făcute astăzi de liderului Mișcării Antimafie, Sergiu Mocanu. Politicianul a precizat că, în bca individual urma unei licitații organizată în octombrie, a fost aleasă câștigătoare bca individual o companie din Polonia, care aparține lui Plahotniuc. „Ministerul Tehnologiei Informației, condus de scula lui Plahotniuc - Pavel Filip, a anunțat licitația vineri la ora 15:00. Numai după trei zile în care s-a oferit posibilitatea de fi prezentate oferte, pe 31 octombrie bca individual a fost organizată licitația. Este o manieră foarte cunoscută a lui Plahotniuc. Câștigătoare a fost numită o companie din Polonia, care îi aparține. Acum toate plăcuțele de înmatriculare, de la utilaje, la căruțe, vor fi fabricate de firma sa. Și această afacere care este extraordinar de profitablă a ajuns în mâinile lui Plahotniuc”, a declarat Sergiu Mocanu. Astfel, compania aleasă va trebui să livreze plăci de înmatriculare în următorii trei ani. Volumul minim al livrării de semifabricate pentru plăci constituie 120000 unităţi pe an, inclusiv cu echipamentele de consum corespunzătoare. Prima comandă va conţine livrarea a 100 000 semifabricate pentru bca individual plăci. Totodată, firma va livra un echipament în acest scop. Ministrul Tehnologiei Informației, Pavel Filip, se află într-o deplasare la Geneva și nu a putut să comenteze aceste declarații. Serviciul de presă al ministerului a promis că va reveni în scurt timp cu o reacție.
Dacă timp de un an, Vladimir Plahotniuc și Vlad Filat nu vor fi cercetați penal, bca individual iar dosarele diferite justiției, Republica Moldova nu are nicio șansă să semneze Acordul de Asociere cu Uniunea Europeană.
2013 Jurnal Trust Media! Articol Opinie Foto Blog Interviu Politic Social Diaspora bca individual Economic IT şi Ştiinţă Sport Internaţional Monden Divertisment Horoscop Pagina de start Sondaj Arhiva noutăţilor Publicitate Newsletter Contacte Carieră Rss Inamicul bca individual public Concurs


No comments:

Post a Comment