Sunday, December 22, 2013

Articole voluntary repossession similare cu

Managerul pe educatie al Intel SUA: Chiar daca trebuie sa inveti lucruri care nu iti plac sa trebui sa incerci sa le descoperi
Catalog Quiz-uri Revista Wall-Street O fotografie pe zi Top on the move Transformarea Business Profil IT Wall-Street Lunch Cladiri Emblema ale Romaniei razboiul la raft Noul Tau Birou Un loc de vacanta, un manager EcoBusiness Inovatia in Banking Gadgetul Saptamanii Idei de afaceri
Tinerii studenti ar trebui sa incerce sa invete chiar si atunci cand nu le place deoarece cu cat mai mult atunci cand esti mic, cu atat iti deschizi orizonturile, a declarat pentru Wall-Street.ro, Carlos voluntary repossession Contreras, director pentru educatie in cadrul Intel Corporation voluntary repossession SUA.
Contreras a absolvit voluntary repossession cursurile de inginerie din cadrul Universitatii din Arizona, iar apoi si-a inceput cariera ca inginer de procese in cadrul diviziei de produse de hartie a Procter&Gamble. In cadrul celui mai mare producator din industria de bunuri de larg consum, managerul se ocupa de productia de prosoape de hartie si de hartie igienica pentru Costa de Vest a SUA.
„Am fost profesor timp de un an la scoala generala ceea ce ma ajuta foarte mult acum. Si cred ca oamenii trebuie sa faca ceea ce le place si ceea ce sunt intersati pentru ca daca petreci 8-9 ore pe zi intr-un loc care nu iti place ar trebuie sa te reorientezi. Eu am facut lucruri care mi-au placut, care au facut schimbari in cariera. voluntary repossession Cred ca tinerii studenti chiar daca invata lucruri care nu le plac ar trebui sa incerce sa incerce sa descopere aceste lucruri, pentru ca, cu cat inveti mai mult cand esti mic, cu atat iti deschizi orizonturile, iti deschizi usi. S-ar putea sa crezi ca nu esti bun la ceva si, de fapt, sa realizezi ca te pricepi”, explica Contreras.
Managerul a absolvit cursurile de MBA in finante ale Thunderbird American Graduate School of International Management, iar la Intel, voluntary repossession cel mai mare producator mondial de microprocesoare, a lucrat voluntary repossession in zona de finante timp de zece ani. Apoi a devenit manager regional pe educatie in departamentul de corporate affairs al companiei.
Citeste si: Apple, Google si alti 7 giganti americani, mai aproape de investitorii romani Intel a sfidat inundatiile din Tailanda si a incheiat 2011 cu rezultate record CES: Intel intra pe piata smartphone-urilor. Primele modele apar dupa iunie 2012
In prezent se ocupa de dezvoltarea strategiei pentru invatamant a Intel pentru Statele voluntary repossession Unite. Intel a investit in ultimii zece ani aproximativ un miliard de dolari voluntary repossession in programe pentru educatie, compania alocand anual circa 100 de milioane de dolari pentru programe si softuri care sa schimbe modul traditional de predare si invatare din scoli si universitati.
Articole voluntary repossession similare cu "Managerul pe educatie al Intel SUA: Chiar daca trebuie sa inveti lucruri care nu iti plac sa trebui voluntary repossession sa incerci sa le descoperi" Manager Intel SUA: In 3-5 ani, va fi mai important sa intelegi ce poti face cu informatiile, decat sa le stii pe de rost Unde isi primesc marile companii invitatii: 15 receptii care te fac sa te simti binevenit Pascu, G2 Romania: In 2012 ne-am marit afacerile cu peste 5%. Vrem sa lansam proiecte care "vor face valuri" Interviu cu NOUL SEF al P&G: Ma simt ca un copil intr-un magazin cu dulciuri De ce sa investesti voluntary repossession in Apple sau Coca Cola prin ATS-ul Bursei locale?
Opinia cititorilor nostri este importanta pentru noi, Wall-Street incurajand publicarea voluntary repossession comentariilor voastre. Pe site urmeaza sa isi gaseasca locul numai comentariile pertinente, on-topic, prezentate intr-un voluntary repossession limbaj civilizat, fara atacuri la persoane / institutii. Ne rezervam dreptul de a elimina orice comentariu care nu corespunde acestor principii, precum si de a restrictiona accesul la comentarii utilizatorilor care comit abuzuri grave sau repetate.
Acest voluntary repossession articol poate fi preluat voluntary repossession daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului: Managerul pe educatie al Intel SUA: Chiar daca trebuie sa inveti lucruri care nu iti plac sa trebui sa incerci sa le descoperi
topul saptamanii TOP: judetele in care si-au gasit de munca cei mai multi romani in 2013 Europol cauta romani. Iata ce job-uri sunt disponibile TOT ce trebuie sa stii despre CV-ul Europass GENII DE EXPORT. Aurora Simionescu, romanca de la Agentia Spatiala Japoneza Webhelp Romania recruteaza 400 de oameni, in special vorbitori de limbi straine
Catalogul voluntary repossession wall-street Consultanta (921) IT&C (850) Publicitate (781) Servicii profesionale (592) Industrie (462) Imobiliare (454) Transport & cargo (346) Turism (296) Auto (280) Finante-Asigurari (240) Birotica & mobilier (237)


No comments:

Post a Comment