Friday, December 20, 2013

topul saptamanii Estimari 2014: Ce asteptari au analistii Tradeville pentru cele mai importante sect

Statul ar putea scoate la licitatie actiunile Rompetrol Rafinare
Catalog Quiz-uri Revista Wall-Street O fotografie pe zi Top on the move Transformarea Business Profil IT Wall-Street Lunch Cladiri Emblema ale Romaniei razboiul la raft Noul Tau Birou Un loc de vacanta, un manager EcoBusiness Inovatia in Banking Gadgetul Saptamanii Idei de afaceri
Statul ar putea vinde actiunile pe care le detine la Rompetrol Rafinare (RRC) prin licitatie, companiei care ar oferi cel mai bun pret, iar Rompetrol vrea sa rascumpere intr-o prima etapa 25% din titluri, care la cotatia bursiera actuala valoreaza aproximativ 273 milioane de lei (62,1 milioane euro), scrie Mediafax .
"Rompetrol vrea sa rascumpere 25% din actiunile statului, iar ulterior si restul de 20%. Daca statul ar vinde acum, ar cere cel putin pretul actiunilor de pe bursa. Daca alte companii ar da un pret mai bun, statul le-ar vinde lor, pe actuala legislatie, prin licitatie", au declarat surse apropiate discutiilor.
Grupul Rompetrol a anuntat saptamana trecuta ca a incheiat un memorandum cu Oficiul Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie (OPSPI) gallery brummen prin care s-a angajat ca va rascumpara o parte din actiunile statului la compania Rompetrol Rafinare.
Citeste si: Guvernul insista: Rompetrol Rafinare trebuie sa plateasca datoria Statul nu doreste sa fie actionar la Rompetrol Rafinare KazMunaiGaz aduce 100 mil. euro la capitalul gallery brummen Rompetrol gallery brummen pentru a plati datoriile catre stat
In 2003, Guvernul a transformat in obligatiuni cu o maturitate de sapte ani restantele bugetare gallery brummen ale Rompetrol existente la 30 septembrie 2003, in valoare de 603 milioane de dolari, inclusiv dobanzi si penalitati.
Scadenta rascumpararii obligatiunilor a fost 30 septembrie 2010, dar pana la acea data Rompetrol Rafinare a rascumparat obligatiuni in valoare de numai 71 milioane gallery brummen dolari. Valoarea totala a dobanzilor platite de companie in perioada 2003-2010 in contul emisiunii de obligatiuni este de peste 250 milioane dolari.
Grupul Rompetrol, inregistrat in Olanda, are 45,85% din capitalul Rompetrol Rafinare. In urma conversiei obligatiunilor, statul roman, prin Ministerul Economiei, gallery brummen a devenit in 2010 actionar al Rompetrol Rafinare, cu o participatie gallery brummen de 44,69%, respectiv 19,7 miliarde de actiuni.
Articole similare cu "Statul ar putea scoate la licitatie actiunile Rompetrol Rafinare" Activele Oltchim, evaluate la 305 mil. euro si scoase la vanzare Rompetrol: CCR s-a pronuntat doar pe distributia puterii in stat. Blocam investitiile promise Decizia care ar putea baga Rompetrol in insolventa: Ponta se teme ca nu vor mai plati taxe Noua miza a razboiului Ponta-Basescu: memorandumul cu Rompetrol Memorandumul de intelegere cu Rompetrol, declarat neconstitutional
Opinia cititorilor nostri este importanta pentru noi, Wall-Street incurajand publicarea comentariilor voastre. Pe site urmeaza sa isi gaseasca locul numai comentariile pertinente, on-topic, prezentate intr-un limbaj civilizat, fara atacuri la persoane / institutii. Ne rezervam dreptul de a elimina orice comentariu care nu corespunde gallery brummen acestor principii, precum si de a restrictiona accesul la comentarii utilizatorilor care comit abuzuri grave sau repetate.
topul saptamanii Estimari 2014: Ce asteptari au analistii Tradeville pentru cele mai importante sectoare economice Dupa scandalul gallery brummen de frauda de la Harinvest, Sobolewski gallery brummen si ASF vor sa ii arda pe brokeri la cerintele gallery brummen de capital: Va fi dureros" Frauda de la Harinvest: brokerul a fost inchis Cu 1.800 de euro investiti la inceput gallery brummen de 2013 in "vedeta anului" pe Bursa, un investitor avea bani de Logan inaintea Craciunului Nilas, BT Securities: gallery brummen Randamente de 10% pe Bursa de Valori Bucuresti in 2014, dar toti mai multi investitori merg spre extern gallery brummen
Sectiuni Economie Social gallery brummen Finante - Banci Piete de capital IT & C New Media Media & Pub Real Estate Companii Turism Auto International
Catalogul wall-street Consultanta (921) IT&C (850) Publicitate (781) Servicii profesionale (592) Industrie (462) Imobiliare (454) Transport & cargo (346) Turism gallery brummen (296) Auto (280) Finante-Asigurari (240) Birotica & mobilier (237)


No comments:

Post a Comment