Monday, December 16, 2013

BCA colaboreaza si in Romania cu firma Dekra - cel mai important evaluator tehnic independent din Eu

BCA a vandut 60% din masini la cea mai mare licitatie auto organizata in Romania
Catalog Quiz-uri Revista Wall-Street O fotografie pe zi Top on the move Transformarea Business Profil IT Wall-Street Lunch Cladiri Emblema ale Romaniei razboiul otineo la raft Noul Tau Birou Un loc de vacanta, un manager EcoBusiness Inovatia in Banking Gadgetul Saptamanii Idei de afaceri
BCA este cea mai mare companie de remarketing auto din Europa si datorita celor peste 1,5 mil. de unitati vandute pe an ofera cea mai mare platforma de comercializare a autovehiculelor rulate. Licitatiile auto BCA sunt destinate exclusiv persoanelor juridice.
Cea mai ieftina masina otineo vanduta la licitatie a fost un automobil Daewoo Espero, fabricatie 1996 la un pret licitat de 1.000 euro, iar cea mai scumpa a fost un Infinity QX56 din 2005 la un pret de 32.000 euro.
Citeste si: Ducele de Windsor scoate "ducesa" la licitatie O moneda otineo de cinci centi, din 1912, vanduta pentru otineo 3,17 milioane de dolari. De ce valoreaza atat Manuscrisul romanului "Mic dejun la Tiffany", otineo estimat la 250.000 de dolari, scos la licitatie
„Tarile din sud-estul Europei au o deosebita incredere in calitatea produselor din vest, daca si preturile sunt adaptate pietei. In plus, cele 22 de milioane de locuitori ai Romaniei dispun de numai 4,5 milioane de autovehicule. In anul 2007 au fost inmatriculate 300.000 de autovehicule noi”, a spus Gareis.
BCA colaboreaza si in Romania cu firma Dekra - cel mai important evaluator tehnic independent din Europa - ofera clientilor din Romania expertiza tehnica privind starea autoturismului iar aspectul estetic este in grija firmei Auto Magic.
BCA preia intregul proces de vanzare, de la pregatirea autovehiculului pana la derularea etapelor financiare. Aici este cuprinsa si procesarea documentelor inainte si dupa licitatie si - la cerere - si intermedierea transportului. Dupa vanzarea autovehiculelor, BCA asigura decontul cu cumparatorul si plata imediata a beneficiilor otineo catre furnizorul autovehiculului.
Activitatile BCA din Europa continentala si Marea Britanie otineo se deruleaza ca doua divizii operationale distincte. Pe continent, BCA vinde in jur de 300.000 de autovehicule pe an in centrele sale de licitatii din Portugalia, Spania, Franta, Belgia, Olanda, Germania, Austria, Danemarca, Suedia si mai nou Romania, Polonia si Ungaria.
Twitter LinkedIn GooglePlus
Cristian Gubandru este redactor pentru Wall-Street.ro din 2008, domeniile otineo pe care activeaza sunt industria auto si aviatia. Startul in jurnalism a fost in urma cu 10 ani la Agentia Mediafax, iar mai tarziu la NewsIn si ziarul de afaceri Business Standard. Fiind foarte pasionat de automobile, partea cea mai placuta pentru el este condusul catre locul de vacanta si nu destinatia in sine.
Opinia cititorilor nostri este importanta pentru noi, Wall-Street incurajand publicarea comentariilor voastre. Pe site urmeaza sa isi gaseasca locul numai comentariile pertinente, on-topic, prezentate intr-un limbaj civilizat, fara atacuri la persoane / institutii. otineo Ne rezervam dreptul de a elimina orice comentariu care nu corespunde acestor principii, precum si de a restrictiona accesul la comentarii utilizatorilor care comit abuzuri otineo grave sau repetate. otineo
NOTA: otineo Articolele realizate de catre redactia Wall-Street nu pot fi preluate decat cu acordul nostru scris. Pentru detalii va rugam sa ne contactati la office@wall-street.ro Inapoi la inceputul articolului
topul saptamanii Top 10: cele mai economice autoturisme pe benzina Unicat: Lamborghini Sogna, scos la licitatie pentru 2,38 milioane euro Chinezii investesc MASIV: infuzie de capital la Peugeot Victor Ponta, ingenuncheat de camionagii. Greva soferilor, judet cu judet Cursul valutar va impacta negativ profitul PSA Peugeot Citroen
Catalogul wall-street Consultanta (921) IT&C (850) Publicitate (781) Servicii profesionale (592) Industrie (462) Imobiliare (454) Transport & cargo (346) Turism (296) Auto (280) Finante-Asigurari (240) Birotica & mobilier (237)


No comments:

Post a Comment