Tuesday, December 24, 2013

Citeste si: Un fotoliu-balansoar si doua steaguri care au apartinut lui J.F. Kennedy, licitate la pr

Limuzina Cadillac a ducelui de Windsor scoasa la licitatie. Pretul este
Catalog Quiz-uri Revista Wall-Street O fotografie pe zi Top on the move Transformarea Business Profil IT Wall-Street Lunch Cladiri Emblema ale Romaniei razboiul la raft Noul Tau Birou Un loc de vacanta, un manager EcoBusiness government auction Inovatia in Banking Gadgetul Saptamanii Idei de afaceri
O limuzina Cadillac din 1941, executata la comanda pentru ducele si ducesa de Windsor ai Marii Britanii, va fi scoasa la licitatie luna viitoare, la New York, fiind evaluata la o suma minima de 800.000 de dolari, potrivit caselor de licitatie RM Auctions si Sotheby's, citate government auction de Reuters.
Masina de lux, unul dintre cele mai celebre Cadillac-uri fabricate vreodata, este cunoscuta government auction sub numele de "ducesa". Limuzina a fost folosita ca mijloc de transport pentru duce si sotia acestuia, government auction Wallis Simpson, in timpul sederii lor la New York, unde petreceau cea mai mare parte a timpului, intr-un apartament din hotelul Waldorf Towers, din Park Avenue, scrie Mediafax .
Limuzina dispune de portiere si aripi lucrate manual, finisaje din lemn de nuc in interior, government auction covorase din lana vopsite la comanda, geamuri electrice, perdele din satin pentru intimitate si patru casete din otel, captusite cu catifea, pentru bijuteriile ducesei. Pe portiera apare monograma casei de Windsor "W.E." si coroana regala.
Citeste si: Un fotoliu-balansoar si doua steaguri care au apartinut lui J.F. Kennedy, licitate la pret record Documente ale pastorului Martin Luther King, vandute la licitatie cu 130.000 de dolari O chitara a trupei The Beatles a fost vanduta cu 408.000 dolari
Ducele, fostul rege Edward al VIII-lea, a abdicat in decembrie 1936, dupa mai putin de un an de domnie, pentru a se casatori government auction cu Wallis Simpson, o femeie divortata din Statele Unite, decizie care a declansat o criza constitutionala in Marea Britanie.
"Acest Cadillac este o piesa inestimabila, atat pentru istoria automobilelor, cat si pentru istoria sociala. De la partea din fata pana la cea din spate si prin aspectul interior, designul este fara egal pentru o masina fabricata in Detroit in acei ani", a declarat Alain Squindo, vicepresedinte al casei de licitatie pentru automobile RM Auctions.
Articole similare cu "Ducele de Windsor government auction scoate "ducesa" la licitatie" Activele Oltchim, evaluate la 305 mil. euro si scoase la vanzare Motivul government auction pentru care Hidroelectrica a anulat procedura de vanzare Vandut! Acest tablou valoreaza 2,4 milioane de euro Un fotoliu-balansoar si doua steaguri care au apartinut lui J.F. Kennedy, licitate government auction la pret record Ce miscare de 10 milioane de euro vrea Hidroelectrica sa faca in prima luna din 2014
Opinia cititorilor nostri este importanta pentru noi, Wall-Street incurajand publicarea comentariilor government auction voastre. Pe site urmeaza sa isi gaseasca locul numai comentariile pertinente, on-topic, prezentate intr-un limbaj civilizat, fara atacuri government auction la persoane / institutii. government auction Ne rezervam dreptul de a elimina orice comentariu care nu corespunde acestor principii, precum si de a restrictiona government auction accesul la comentarii utilizatorilor care comit abuzuri grave sau repetate.
topul saptamanii Top 10: cele mai economice autoturisme pe benzina TOP 10 cele mai vandute modele auto. Cum arata clasamentul fata de 2012 Un tanar din Deva a construit o masina functionala complet din LEGO Este oficial! Cine va construi cel mai ravnit tronson de autostrada In 2015 va fi gata tronsonul de autostrada Sebes-Turda
Catalogul wall-street Consultanta (921) IT&C (850) Publicitate (781) Servicii profesionale (592) Industrie (462) Imobiliare (454) Transport & cargo (346) Turism (296) Auto (280) Finante-Asigurari (240) Birotica & mobilier government auction (237)


No comments:

Post a Comment