Tuesday, December 17, 2013

Opinia cititorilor nostri este importanta pentru noi, Wall-Street incurajand publicarea comentariilo

Prima masina a lui John Lennon, scoasa la licitatie
Catalog Quiz-uri Revista Wall-Street O fotografie pe zi Top on the move Transformarea Business Profil IT Wall-Street Lunch Cladiri Emblema ale Romaniei razboiul la raft Noul Tau Birou Un loc de vacanta, un manager EcoBusiness Inovatia in Banking Gadgetul Saptamanii Idei de afaceri
O masina Ferrari personalizata care a apartinut cantaretului John Lennon, fost membru al trupei manheim ohio The Beatles, va fi scoasa la licitatie vineri, de casa Bonhams, la Festival of Speed Goodwood manheim ohio din Chichester, Marea Britanie, informeaza un comunicat.
Coincidenta sau nu, in aceeasi luna, stirea ca John Lennon a obtinut permisul de conducere a facut inconjurul Marii Britanii. In doar cateva ore de la aflarea vestii, pe drumul din fata resedintei lui din Weybridge stateau insirate, bara la bara, masini manheim ohio Maserati, Aston Martin si Jaguar E-type, vanzatorii de automobile de lux, insetati de castig, sperand ca astfel sa obtina un client care sa le aduca un profit consistent.
Cantaretul, pe atunci tatal unei fetite de aproape doi ani, Cynthia, a iesit sa inspecteze oferta si a ales un Ferrari coupe, cu volan pe dreapta si vopsit in albastru azur, cu interior in aceasi culoare, in valoare manheim ohio de 6.500 de lire sterline (echivalentul de astazi al sumei de 110.000 lire sterline).
Niciun alt vehicul motorizat nu a fost mai iubit de Lennon ca acest Ferrari, pe care l-a folosit timp de trei ani si cu care a parcurs peste 32.000 de kilometri. La sfarsitul anilor manheim ohio '80, masina a ajuns in posesia proprietarului ei actual, manheim ohio care a vopsit-o in rosu si i-a schimbat placuta de inmatriculare.
Citeste si: Cele mai extravagante achizitii de lux ale lunii august Textul unei piese scrisa de John Lennon, vandut pentru 1,2 mil. $ MY MUSICAL BOX: Eric Clapton & Steve Winwood - Live from Madison Square Garden, 2009
Oferita spre vanzare de casa de licitatii Bonhams, impreuna cu numarul original de inmatriculare, cu seria originala a motorului, masina este estimata la un pret cuprins intre 180.000 si 220.000 de lire sterline. Cel care va achizitiona masina va primi si o carte tehnica si un istoric amanuntit al acesteia, in care vor fi gasite date despre provenienta manheim ohio si restaurarea masinii, precum si o corespondenta dintre vanzator si John Lennon.
Printre masinile care vor fi scoase la licitatie de Bonhams la Goodwood Festival of Speed Sale se afla si un Mercedes-Benz W196 din 1954, de cinci ori castigator al Formulei manheim ohio 1 (cu campionul mondial Juan Manuel Fangio), dar si un Maserati 300S Sports-Racing Spider, din 1955, si un Ferrari 500 Superfast, din 1966.
Goodwood manheim ohio Festival of Speed Sale organizat de Bonhams este renumit pentru manheim ohio cele mai mari preturi de vanzare a masinilor Ferrari, cu recordul mondial absolut stabilit in 2012 pentru un Ferrari 275 GTS Spyder, din 1965, care a fost achizitionat cu 561.500 de lire sterline.
Articole similare cu "Prima masina a lui John Lennon, scoasa la licitatie" Forza Rossa: Anul viitor livram cel mai scump exemplar, LaFerrari 963 CP Un muzeu al hologramelor, dedicat legendelor rock, va fi inaugurat la Londra John Lennon vorbeste despre ultimul album al trupei The Beatles. Interviul a fost scos la licitatie TOP 10: cele mai ravnite masini din ultimii 25 de ani. Cele de familie castiga in fata celor de lux Ferrari vrea sa dezvolte noi modele cu propulsie hibrida
Opinia cititorilor nostri este importanta pentru noi, Wall-Street incurajand publicarea comentariilor voastre. Pe site urmeaza sa isi gaseasca locul numai comentariile pertinente, on-topic, prezentate intr-un limbaj civilizat, fara atacuri la persoane / institutii. Ne rezervam dreptul de a elimina orice comentariu manheim ohio care nu corespunde acestor principii, manheim ohio precum si de a restrictiona accesul la comentarii utilizatorilor care comit abuzuri grave sau repetate.
topul saptamanii In aceste tari risti pedeapsa manheim ohio capitala manheim ohio daca esti ateu 17 carti care au schimbat cursul istoriei Pericolul nevazut de la birou: statul pe scaun ne ucide incet si sigur VIDEO VIRAL. Cum sa fii un super-erou: lectia celor doi adolescenti care face inconjurul lumii Rezistenta la antibiotice: cum am ajuns sa dam nastere unor superbacterii [INFOGRAFIC]
Catalogul wall-street Consultanta (921) IT&C (850) Publicitate (781) Servicii profesionale (592) Industrie (462) Imobiliare (454) Transport & cargo (346) Turism (296) Auto (280) Finante-Asigurari (240) Birotica & mobilier (237)


No comments:

Post a Comment