Sunday, December 15, 2013

Sunday, 08 December 2013. 1576 vizualizări , 19 comentarii, 5 voturi ŞPĂGI de tot râsul în dosarul P


USD Dolarul american 3.2482 HUF 100 Forinţi maghiari 1.4706 ZAR Randul sud-african 0.3126 XDR SDR sau DST 4.9946 XAU Gramul de aur 127.6560 UAH Hryvna ucraineană 0.3924 TRY Lira turcească noua 1.5903 SEK Coroana suedeză 0.4921 RUB Rubla rusească 0.0988 brisbane motor auctions RSD Dinarul sârbesc brisbane motor auctions 0.0389
Sunday, 08 December 2013. 1576 vizualizări , 19 comentarii, 5 voturi ŞPĂGI de tot râsul în dosarul PERMISELOR auto de la Gorj. Instructor, despre brisbane motor auctions POLIŢIŞTI: brisbane motor auctions Unii vor un plin de BENZINĂ, iar alţii vor o MASĂ!
Trei instructori auto, aflaţi în arest, şi administratorul unei şcoli de şoferi au fost trimişi în judecată, joi, de Parchetul General, în dosarul eliberării frauduloase brisbane motor auctions de permise auto din Gorj. Potrivit PICCJ, procurorii Secţiei de urmărire penală şi criminalistică au finalizat cercetările într-una din cele două cauze penale complexe privind reţeaua constituită din medici, asistente medicale, brisbane motor auctions instructori auto, agenţi de poliţie şi alte persoane care constituiseră o adevărată filieră pentru obţinerea frauduloasă de permise auto.
Anchetatorii au decis să îi trimită în judecată pe instructorii auto Gheorghe Frăţilescu, Georgiana Stroe şi Petre Bogdan, acuzaţi de trafic de influenţă. Alături de ei, a fost deferit justiţiei, pentru complicitate la trafic de influenţă, Ionuţ George Stroe, administratorul unei şcoli de şoferi.
Potrivit procurorilor, Gheorghe Frăţilescu, Georgiana Stroe şi Petre Bogdan au cerut şi au şi primit, fiecare în parte, în intervalul iulie - noiembrie, sume cuprinse brisbane motor auctions între 150 şi 200 de euro, de la investigatori sub acoperire sau de la alte persoane interesate să promoveze examenul pentru permisul auto. În schimbul sumelor primite, cei trei lăsau să se creadă că pot interveni pe lângă poliţiştii examinatori. Astfel, promiteau brisbane motor auctions ei, candidaţii care dădeau mită ar fi putut promova proba practică a examenului auto, pentru ca, în final, să obţină permisul de conducere categoria B.
Şpaga garanta permisul În schimbul brisbane motor auctions sumei de 100 de lei, ei mai garantau şi primirea unei fişe medicale şi a avizului medical, brisbane motor auctions fără examinarea candidatului din punct de vedere medical. "Stroe George Ionuţ, în calitate de administrator şi instructor la o şcoală de şoferi, în cursul lunii septembrie 2013, pentru a o ajuta material şi moral pe mama sa, Stroe Georgiana, a pretins şi primit de la o cursantă (investigator sub acoperire) suma de 900 lei, lăsând să se creadă că are influenţă asupra poliţiştilor examinatori din cadrul SPCRPCIV Gorj, pentru a promova proba practică a examenului auto în vederea obţinerii permisului de conducere categoria B, în sensul că a transmis biletul cu numele cursantei şi data examinării, scris de Stroe Georgiana, unui agent de poliţie", precizează sursa citată. Dosarul va fi soluţionat, în primă instanţă, de Tribunalul Gorj. Investigatorii sub acoperire şi "combinaţia" Trei investigatori sub acoperire au fost băgaţi în această anchetă. Unul dintre aceştia, brisbane motor auctions B.B. s-a întâlnit cu Petre Bogdan care i-a promis că în schimbul unei sume de bani îi va asigura promovarea examenului practic pentru obţinerea permisului de conducere, examen pe care i-a promis, în contextul în care i-a spus că o să plece din ţară, că îl va susţine în aceeaşi săptămână brisbane motor auctions cu susţinerea examenului teoretic întrucât are ,,o combinaţie".
De asemenea, i-a promis că îi va completa şi fişa medicală brisbane motor auctions şi va obţine şi un aviz psihologic fără însă a se prezenta în vederea examinării brisbane motor auctions medicale pretinzându-i suma de 100 de lei pe care a şi primit-o. În contextul în care investigatorul l-a întrebat cum să vină pregătit pentru examen "ca să fiu sigur că îl voi promova", Petre Bogdan i-a spus "că vom vedea atunci şi că unii vor un plin de benzină, iar alţii vor o masă", iar pentru el urmează să discute după ce rezolvă problema. Şpaga: un plin de benzină În data de 06.11.2013, Petre Bogdan l-a însoţit pe agentul sub acoperire B.B. la locul pentru unde urma să se facă prezenţa şi repartizarea candidaţilor, cu ocazia deplasării spre locul de repartizare investigatorul sub acoperire a alimentat maşinii şcolii cu carburant în valoare de 100 de lei,conform bonului fiscal, la cererea Petre Bogdan. Cu această ocazie a aflat că a fost repartizat agentului principal V.N., despre care instructorul i-a spus că nu e în relaţii foarte bune, "dar nu e nicio problemă că a vorbit el cu şeful mare şi se va rezolva". Instructor: "Trebuie să-i dau 600 de lei pentru şeful acela mare" Pe parcursul examinării investigatorului, agentul principal V.N. îi atrage atenţia investigatorului că nu a acordat prioritate pietonilor care erau angajaţi în traversarea străzii şi că nu s-a încadrat corespunzător pentru executarea virajului la stânga, fiind declarat admis. După declararea ca admis a acestuia, Petre Bogdan i-a spus investigatorului că el a rezolvat problema, respectiv "am obţinut permisul de conducere" şi la solicitarea investigatorului de a-i spune ce mai are de făcut ,,să nu rămână dator", inculpatul i- a spus că "trebuie să-i dau 600 de lei pe

No comments:

Post a Comment