Tuesday, December 24, 2013

Razvan Enache are o experienta de peste 5 ani in presa scrisa, in domeniul economic, dintre care apr

Pandi, Citi Romania: Profitul in 2013 va creste cu o singura cifra, iar veniturile cu doua
Catalog Quiz-uri Revista Wall-Street O fotografie pe zi Top on the move Transformarea Business Profil IT Wall-Street Lunch Cladiri govdeals Emblema ale Romaniei razboiul govdeals la raft Noul Tau Birou Un loc de vacanta, un manager EcoBusiness Inovatia in Banking Gadgetul govdeals Saptamanii Idei de afaceri
Tibor Pandi, country managing director Citibank Romania si Bulgaria, a declarat ca 2013 a fost un an foarte bun pentru banca si estimeaza ca profitul in Romania va urca cu un procent de o cifra din intervalul superior, in timp ce veniturile vor creste cu doua cifre, ca urmare a dezvoltarii business-ului core.
"Ne vom concentra si anul viitor pe corporate, business-ul nostru de baza. Aici ne vom investi profiturile. Banca este stabila si nu vom aborda niciun fel de extreme pe linia strategiei de business", a spus Tibor Pandi (foto) , in cadrul unei intalniri cu presa.
"Am vorbit cu foarte multi manageri govdeals de hoteluri si i-am intrebat cum le mai merg afacerile. Daca acum cativa ani se plangeau de lipsa cererii, anul acesta am avut placuta surpriza sa imi raspunda ca sunt fully booked (rezervate in totalitate - n.r.)", a mai povestit managerul Citi.
Citibank Romania a renuntat govdeals in acest an la business-ul de credite de consum, portofoliul de retail fiind vandut catre Raiffeisen Bank. Cifrele de crestere anuntate de CEO-ul Citi exclud impactul acestei vanzari.
Dupa schimbarea govdeals strategiei, govdeals business-ul Citi in Romania este impartit pe doua segmente: Corporate si Commercial Banking, ambele oferind produse govdeals si servicii pentru companii si entitatile de stat, dar fiind despartite de un prag in ceea ce priveste govdeals cifra de afaceri de 500 milioane dolari.
Articole similare cu "Pandi, Citibank: Profitul in 2013 va creste cu o singura cifra, iar veniturile cu doua" RESTRICTII: Bulgaria interzice firmelor offshore sa participe la 28 de activitati Gras Savoye: Trebuie sa cautam frecvent solutii din strainatate pentru a asigura riscurile clientilor Profitul Fondul Proprietatea a scazut dupa primele 11 luni Standard&Poor s a inrautatit perspectiva ratingului Bulgariei de la stabila la negativa In aceste tari a trai in suferinta e la ordinea zilei. Romania nu-i departe!
Razvan Enache are o experienta de peste 5 ani in presa scrisa, in domeniul economic, dintre care aproape 3 ani a lucrat in agentia de presa NewsIn. In anul 2011 s-a alaturat echipei Wall-Street.ro. Este pasionat de economie, sociologie si psihologie. In timpul liber scrie pe blogul personal , incercand govdeals prin intermediul acestuia sa incurajeze cat mai multi oameni sa manance sanatos.
Opinia cititorilor nostri este importanta pentru noi, Wall-Street incurajand publicarea comentariilor voastre. Pe site urmeaza sa isi gaseasca govdeals locul numai comentariile govdeals pertinente, on-topic, prezentate intr-un limbaj civilizat, fara atacuri la persoane / institutii. Ne rezervam dreptul de a elimina orice comentariu care nu corespunde acestor principii, precum si de a restrictiona accesul la comentarii utilizatorilor care comit abuzuri grave sau repetate.
topul saptamanii TOP: Cele mai solide banci din UE cu operatiuni in Romania BNR ne-a facut o "surpriza" in Ajunul Craciunului: cursul scade semnificativ TRANZACTIE: Umbrarescu a finalizat achizitia govdeals ATE Bank de la Piraeus Crudu: Dezvoltarea asigurarilor va fi proportionala cu cresterea nivelului de trai al populatiei Sorin Mititelu, directorul de retail al BCR, interimar la BCR Asigurari de Viata
Catalogul wall-street Consultanta (921) IT&C (850) Publicitate (781) Servicii profesionale (592) Industrie (462) Imobiliare (454) Transport & cargo (346) Turism (296) Auto (280) Finante-Asigurari (240) Birotica & mobilier (237)


No comments:

Post a Comment